Over ATVAS

De oprichters van ATVAS zijn Arnout van Vuuren en Edwin Brink. Zij delen dezelfde passie, namelijk vastgoed in al zijn facetten. Beiden komen uit de bancaire vastgoedsector, waar zij diverse functies hebben bekleed. De afgelopen 15 jaar liep hun carrièrepad parallel en tijdens deze intensieve samenwerking ontdekten zij goed op elkaar ingespeeld te zijn en de zelfde arbeidsethos te delen. Hard werken en het leveren van kwalitatief hoogwaardige taxatierapporten staat voor beide ondernemers centraal

 

Edwin Brink RT

‘Ik mag dit fantastische vak al ruim 30 jaar uitvoeren en doe dit vol enthousiasme’

Edwin Brink RT

Inmiddels ben ik ruim 30 jaar actief als vastgoedspecialist in de bancaire en vastgoedsector en voel me als een vis in het water. Mijn ruime ervaring en kennis van de dynamiek binnen het vastgoed en bankwezen stelt mij in staat om effectief en klantgericht te opereren. Daarnaast taxeer ik voor beleggers, banken en ontwikkelaars en adviseer ik over actuele waardeontwikkelingen alsmede herontwikkelingen en transformaties. 

Specialisme
Ik ben gespecialiseerd in het taxeren van binnenstedelijke herontwikkelingen, transformaties en verbouwingen. De Randstad is mijn werkgebied en Amsterdam vormt daarbinnen de kern.

Ik sta ingeschreven in het NRVT als bedrijfsmatig taxateur. Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs biedt u als opdrachtgever de garantie dat u een integere en deskundige vastgoedtaxateur inschakelt: een Register-Taxateur (RT).

Loopbaan
Na mijn studie HEAO te Haarlem, ben ik in 1988 mijn carrière begonnen bij de AMRO Bank. In 1993 ben ik overgestapt naar de Rijnlandse Hypotheekbank waar ik mij de eerste 5 jaar vooral gericht heb op het taxeren van particulieren woningen/woningen voor eigen gebruik. Vanaf 2002 heb ik mij verder gespecialiseerd in het taxeren en financieren van zakelijk vastgoed. Als één van de meest ervaren krachten binnen de Rijnlandse deed ik hoofdzakelijk de complexere zaken. Daarnaast is het taxeren van binnenstedelijke herontwikkelingen op gang gekomen. Deze herontwikkelingen en transformaties vonden veelal plaats in Amsterdam. Naast het taxeren was ik ook bezig met het toetsen en uitwerken van bouwplannen, het toetsen van bouwvergunningen alsmede bouwinspecties en depotcontroles.

In 2008 is de Rijnlandse Hypotheekbank overgenomen door de Rabobank en ontstond de RNHB Hypotheekbank. Naast het taxeren en adviseren ben ik vanaf 2008 ook gestart met het controleren en beoordelen van externe taxateurs.

Vanaf 2013 heb ik gewerkt vanuit de FGH Bank (Rabo Vastgoed Groep), waar ik onder meer als senior taxateur in de regio Amsterdam veel ervaring heb mogen opdoen met complexe taxatievraagstukken.

Arnout van Vuuren RM RT

‘Omdat ik vrijwel alle functies van het vastgoed-financieringsproces heb bekleed weet ik als geen ander waar een professionele taxatie aan moet voldoen’

Arnout van Vuuren RM RT

Na ruim 22 jaar actief te zijn in de bancaire en vastgoedsector,  heb ik een breed scala aan objecten getaxeerd en in zeer uiteenlopende vastgoedvraagstukken geadviseerd. Omdat ik vrijwel alle functies van het vastgoedfinancieringsproces heb bekleed weet ik als geen ander waar een professionele taxatie aan moet voldoen. Dit stelt mij in staat om effectief en klantgericht te opereren.

Specialisme
De randstad is mijn werkgebied, waarbij de focus ligt op Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Mijn specialisaties zijn herontwikkelingen en transformaties, woningbeleggingen en portefeuilles.

Ik ben als taxateur ingeschreven in de kamers Wonen en Bedrijfsmatig van het NRVT, daarnaast ben ik als makelaar ingeschreven bij Vastgoedcert en het SCVM.

Loopbaan
Na het afronden van de studie aan de HEAO in Utrecht ben ik in 1997 mijn carrière in de vastgoedsector gestart bij FGH Bank. Aanvankelijk in een juridische en administratieve functie, later in een commerciële en analytische functie.

In 2003 heb ik de discipline taxeren opgepakt in dienst van de Rijnlandse Hypotheekbank (Bouwfonds). In de eerste instantie taxeerde ik voornamelijk (verhuurde) woningen, later ook commercieel onroerend goed, herontwikkelingen en transformaties.  Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het toetsen van de (financiële) haalbaarheid van transformaties en herontwikkelingen, alsmede het controleren van de voortgang van de bouw. 

In 2008 werd de Rijnlandse Hypotheekbank gekocht door de Rabobank en ontstond RNHB Hypotheekbank (onderdeel van FGH Bank). Binnen deze organisatie heb ik mij in de functie van Vastgoedspecialist primair gericht op het taxeren, het adviseren in vastgoedvraagstukken en het controleren van externe taxateurs.

Vanaf 2013 ben ik bij FGH Bank als Teamleider Vastgoedspecialisten aan het werk gegaan. In deze periode heb ik mijn ervaring als Senior Taxateur uitgebreid met het grootschaliger vastgoed. Mijn werkgebied kreeg meer focus: van landelijk naar de regio Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige taxatie of een professionele sparringpartner voor vastgoed gerelateerde vragen?

Schakel dan de ervaren taxateurs en vastgoedspecialisten van ATVAS in.

ATVAS

Postbus 710
2400 AS  Alphen aan den Rijn

 

Edwin Brink
(Kantoor Alphen a/d Rijn)

06 53 64 40 57
edwin.brink@atvas.nl

Arnout van Vuuren
(Kantoor Utrecht)

06 30 65 29 19
arnout.van.vuuren@atvas.nl